Logga inKom igång

Transkribera röstmemo på din iPhone

Klang.ai
Klang.aiEffektivare samtal med AI

Transkribera röstmemo på din iPhone

Röstmemo är en enkel och smidig app för att spela in samtal direkt på din Iphone. Men hur går man till väga när man vill jobba vidare med ljudet? Här kommer Klang.ai till undsättning.

Via tjänsten kan du enkelt ladda upp dina röstmemo och transkribera dem till text. Du kan sedan använda Klang för att summera, analysera och jobba vidare med dina sparade samtal.

Så här gör du

  1. Spela in röstmemot. Öppna appen på din iPhone och spela in ljudfilen som du vill transkribera.
  2. Spara som en fil. Efter att du spelat in ditt röstmemo, se till att spara det som en fil. Detta gör du genom att i appen välja "spara som fil".
  3. Ladda upp filen till klang.ai. Gå in på klang.ai i din webbläsare på telefonen och välj "ladda upp". Därefter väljer du den ljudfil som du sparade i föregående steg.
  4. Transkribering och analys. När du har laddat upp din ljudfil kommer den automatiskt att transkriberas och analyseras av klang.ai.

Användningsområden

Det finns många användningsområden för transkribering av ljudfiler. Några exempel är:

  • Möten. Genom att spela in möten och transkribera dem kan du enkelt hämta fram viktiga åtgärder och beslut. Detta är särskilt användbart för långa möten där det kan vara svårt att hålla koll på all information.
  • Intervjuer. Om du spelar in en intervju kan du enkelt få fram automatiska anteckningar. Detta sparar tid och möjliggör en effektivare analys av intervjun. Det undviker också risken att du missar en viktig detalj i samtalet.
  • Inventering. Om du till exempel ska inventera en lagerlokal kan du spela in det direkt på din iPhone och sedan få det analyserat av Klang.ai. Detta gör det enkelt att hålla koll på inventeringen och upptäcka eventuella avvikelser.

Hur kommer jag igång?

Enklaste är att skapa ett konto helt kostnadsfritt på vår hemsida, och testa att transkribera dina sparade ljudfiler.

Har du behov att transkribera intervjuer och andra samtal?

Läs mer om hur Klang.ai kan hjälpa dig att transkribera intervjuer och andra samtal.Testa Klang.ai nu

Relaterade artiklar

Kontakt

Sundstorget 3 252 21 Helsingborg +46 72 220 78 64
© 2023 Klang AI AB.