Logga inKom igång

Spela in samtal på iPhone

Niklas Silfverström
Niklas SilfverströmCo-founder

Spela in samtal på iPhone

Att spela in samtal på iphone kan vara viktigt för intervjuer. Många upplever att det är svårt att ta anteckningar samtidigt som de håller i en intervju och risken är då stor att man missar nyanser och inte har fokus under samtalet.

Genom att spela in samtalet kan du undvika dessa risker och alltid ha möjlighet att gå tillbaka i tiden och se vad som är sagt. Men hur spelar man in samtal på iphone? Det finns för iphone inget förbyggt sätt att spela in samtal men det finns däremot en rad olika appar som vanligtvis fungerar genom att antingen ringa ett växelnummer eller använda konfernssamtalsfunktionen för din operatör.

Många av dessa appar är ofta utländska tjänster där det är svårt att validera var data lagras och processar. Lösningar är ofta inte byggda för att på ett smidigt sätt jobba vidare med intervjuerna.

Klang.ai kan spela in samtal åt dig

För att komma runt detta har vi tagit fram en lösning. När du kommer in i Klang.ai så finns det en telefonikon. När du trycker på denna kan du välja ett telefonnummer du vill ringa upp. Klang kommer först ringa dig och sedan koppla vidare dig till personen du intervjuar.

Vad som är smidigt med detta förutom att du spelar in samtalet är att du även får en automatisk transkribering samt summering och intervjuanteckningar. Du kan sedan söka i samtalet och lyssna igenom specifika stycken som är av intresse för dig.

Hur går du vidare?

Att spela in samtal på din iPhone behöver inte vara krångligt eller osäkert. Med Klang.ai får du en lösning som inte bara garanterar högkvalitativa säkra inspelningar, utan också automatiska transkriberingar, sammanfattningar och intervjuanteckningar. Många av våra användare har märkt att det på så sätt blir möjligt att skapa bättre intervjuer på kortare tid.

Du kan skaffa ett konto på Klang.ai och testa tjänsten!

Har du behov att transkribera intervjuer och andra samtal?

Läs mer om hur Klang.ai kan hjälpa dig att transkribera intervjuer och andra samtal.Testa Klang.ai nu

Relaterade artiklar

Kontakt

Sundstorget 3 252 21 Helsingborg +46 72 220 78 64
© 2023 Klang AI AB.