Logga inKom igång

Samarbete i Klang blev precis mycket enklare

Jacob Andersson
Jacob AnderssonCo-founder

Samarbete i Klang blev precis mycket enklare

Idag lanserar vi en stor uppdatering av Klang som kommer att förändra hur du och dina kollegor arbetar med era ljudfiler och transkriberingar.

Det är nu möjligt för alla användare att skapa arbetsytor så hela ert team kan samla sina filer på ett ställe och samarbeta på ett smidigt sätt. Lanseringen kommer med många nya funktioner och förbättringar, och nedan presenterar vi några av dem som vi tror att du kommer att uppskatta extra mycket.

Ny startsida

När du kommer in på ditt konto på Klang är det första du märker att vi har ändrat designen på startsidan. Det är nu enklare och tydligare att ladda upp filer och dessutom kan du enkelt navigera till dina senaste uppladdningar från startsidan. En annan nyhet på startsidan är "Projektlistan", som har ersatt den gamla listan över filer och mappar.

Projekt

Projekt är en mapp där du grupperar era ljudfiler. För varje projekt kan du ställa in åtkomstnivåer som gör det enklare att begränsa tillgång till ljudfiler inom ert team.

Genom att använda Projekt kan du enkelt organisera åtkomst till filer och öka säkerheten och sekretessen på era konton.

Administration av arbetsytor

I den nya administratörspanelen får du som administratör en översikt över hela organisationen.

Här kan du bjuda in nya medlemmar till arbetsytan och hantera deras åtkomstnivå.

Som administratör får du även översikt över era kostnader och hur systemet används inom ert team.

Med den senaste uppdateringen av Klang blir det ännu enklare att samarbeta säkert med era språktjänster. Har du feedback eller frågor så tveka inte att höra av dig till [email protected] med dina tankar.

Har du inte ett konto än? Du kan enkelt skapa ett kostnadsfritt konto och testa och se hur mycket tid du sparar genom att transkribera era intervjuer och möten.

Har du behov att transkribera intervjuer och andra samtal?

Läs mer om hur Klang.ai kan hjälpa dig att transkribera intervjuer och andra samtal.Testa Klang.ai nu

Relaterade artiklar

Kontakt

Sundstorget 3 252 21 Helsingborg +46 72 220 78 64
© 2023 Klang AI AB.