Logga inKom igång

Uppdatering i Klang - Mötesintegrationer och summeringar!

Niklas Silfverström
Niklas SilfverströmCo-founder

Uppdatering i Klang - Mötesintegrationer och summeringar!

I fredags lanserade vi en stor uppdatering av Klang. När du kommer in på ditt konto kommer du att märka att vi har uppdaterat gränssnittet med en ny navigationsmeny.

Nytt redigeringsverktyg

Inne i dina transkriberade ljudfiler har vi uppdaterat redigeringsverktyget. Du får nu en tydligare översikt över samtalet inklusive talarna. Vi har utvecklat ett helt nytt gränssnitt som kommer göra det enklare och mer effektivt att göra ändringar i dina transkriberingar.Precis som tidigare får du automatiska förslag på ändringar och du hittar dem nu i menyn till höger.Vi har även lagt till en uppsättning kortkommandon för att underlätta arbetet med transkriberingen.

Något annat som är nytt är att du kan skriva kommentarer som andra dina medarbetare kan ta del av så att ni lättare kan samarbeta inom organisationen.

Automatiska AI-summeringar

En av de mest spännande nya funktionerna i Klang 2.0 är möjligheten till automatiska AI-summeringar. Denna intelligenta funktion sparar tid och ger dig snabb tillgång till de viktigaste punkterna i ditt samtal eller inspelning och hjälper dig att göra bättre beslut.

Du hittar funktionen under fliken “Överblick” till höger om din transkribering.

Här är några exempel på vad sammanfattningen kan användas till:

  • Mötesdokumentation: Om du har registrerat ett viktigt möte eller konferenssamtal, kan en AI-summering hjälpa dig att snabbt få en överblick över de diskuterade ämnena och besluten. Det gör det enklare att skapa mötesanteckningar eller rapporter.
  • Podcast och intervjuhantering: Podcastproducenter och journalister kan använda AI-summeringar för att identifiera höjdpunkter i intervjuer och podcastavsnitt. Det gör det lättare att skapa marknadsföringsmaterial eller korta klipp för sociala medier.
  • Rättsliga ärenden: Inom juridiken kan AI-summeringar hjälpa advokater och jurister att snabbt överskåda domstolsförhandlingar och depositioner. Detta sparar tid och gör det möjligt att snabbt hitta viktig information.

Detta är bara några exempel, och vi är övertygade om att du kommer att hitta en mängd andra spännande användningsområden för summeringarna.

Integration med Google Meet och Microsoft Teams


En annan spännande innovation som Klang 2.0 erbjuder är fullständig integration med två av de mest använda plattformarna för videomöten: Google Meet och Microsoft Teams. Denna integration öppnar upp en helt ny värld av möjligheter när det kommer till att hantera och maximera värdet av dina möten.


Så här enkelt är det: när du är redo att använda Klang under ett möte på Google Meet eller Microsoft Teams, behöver du bara klicka på knappen "Spela in live-möte" och kopiera möteslänken till det aktuella mötet. Det är enkelt och smidigt, och det tar bokstavligen några sekunder att aktivera Klang.


När du har aktiverat Klang kommer det att börja följa samtalet och transkribera allt i realtid. Det betyder att du inte längre behöver distrahera dig själv med att göra manuella anteckningar under mötet. Istället kan du helt fokusera på att delta aktivt och lyssna till vad som sägs.


Har du feedback eller frågor så tveka inte att höra av dig till [email protected] med dina tankar.

Har du inte ett konto än? Du kan enkelt skapa ett kostnadsfritt konto och testa att transkribera ljudfiler.



Har du behov att transkribera intervjuer och andra samtal?

Läs mer om hur Klang.ai kan hjälpa dig att transkribera intervjuer och andra samtal.Testa Klang.ai nu

Relaterade artiklar

Kontakt

Sundstorget 3 252 21 Helsingborg +46 72 220 78 64
© 2023 Klang AI AB.