Logga inKom igång

Intervju med Kim - Kundengagemang i Fokus

Andreas Nilsson
Andreas NilssonDesign Lead

Intervju med Kim - Kundengagemang i Fokus

Idag träffar vi Kim Palmqvist, som är ansvarig för den kommersiella verksamheten i Klang.ai. Kim träffar dagligen våra användare och lyssnar på deras utmaningar. Vi ställde fem korta frågor till Kim om de vanligaste utmaningarna och fördelarna med automatiska transkriberingar.


Vilka problem och utmaningar möter kunderna i Klang.ai i sitt arbete?

Utmaningen med manuella transkriberingar, speciellt för de som inte gör det professionellt, är att det är tidskrävande. Det tar mycket tid! Nu när utvecklingen har gjort att automatiska transkriberingar är så vassa som de är och fler och fler får upp ögonen på hur bra det är så ser vi ett enormt intresse för att göra det automatiskt istället för att göra det manuellt.

I systemet, finns det några funktioner som har inspirerats eller tillkommit av återkoppling från kunder?

Jag skulle säga att efter att vi fick in chattfunktionen inne i systemet, där användarna kan komma i kontakt med oss så har vi direkt fått feedback när folk faktiskt sitter och jobbar i systemet.

Det har varit värdefullt och kommer att vara värdefullt. Det är kunderna som kommer att driva den extra funktionaliteten som vi utvecklar just nu och som vi kommer att utveckla. Så på förfrågan från kunder och önskemål från kunder, så kommer vi att förbättra lösningen hela tiden.


Vad är det några funktioner som är extra värdefulla för då?

Det är lite beroende på vilken vertikal, alltså vilken bransch som användaren är i. Nu på senare tiden så har jag pratat med många som gör väldigt mycket intervjuer och summeringar och de frågor och svar som genereras på samtalen är väldigt uppskattade. Kunderna blir imponerade över vad man får fram där och nu för tiden.


Vad tycker användarna är största fördelarna med tjänsten?

Det finns säkert fall som är lite mer unika och enskilda, men ska man peka ut en enskild grej där vi gör enorm skillnad så är det den tiden som vi sparar åt våra kunder.

Har du behov att transkribera intervjuer och andra samtal?

Läs mer om hur Klang.ai kan hjälpa dig att transkribera intervjuer och andra samtal.Testa Klang.ai nu

Kontakt

Sundstorget 3 252 21 Helsingborg +46 72 220 78 64
© 2023 Klang AI AB.